Projekter
Balance i krop og sjæl
Auriculoterapi
Pulsdiagnoose
Guasha
Vitamier
Zoneterapi
Skærmbillede 2018-11-21 kl. 11.34.35
Vitaminer
fullsizeoutput_59_edited1
Kosttilskud og urter


Udfordringen er at lave placebo-behandling, som dansk forskning kræver. Det er nemlig ikke så nemt at sætte nåle i kroppen, som ikke har en virkning på patienten. 

Alle nåle vil som udgangspunkt have en virkning, uanset om de sættes på et sted, som ikke umidelbart er kortlagt som et punkt.

 

Jeg håber, at den vestlige medicinopfattelse og alternative behandlingsmetoder fremover vil blive bedre til at samarbejde.

Der er allerede sket en åbning, men samarbejdet kan stadig blive bedre.

Barrierer ml. læger og alternative behandlere mindskes, og vi er i en rivende udvikling, hvorfor det nu heller ikke længere et tabu at gå til alternativ behandler.


Projekter

 

Jeg har været med i en forskningsgruppe, hvor vi undersøgte forskellige projekter (herunder forskning fra udlandet) og fandt dokumentation på akupunkturnålenes virkning.

 

Desuden har jeg samarbejdet med en gruppe læger på Gentofte Sygehus om akupunkturens virkning på ledsmerter hos psoriasis-patienter.

Projektet har været længe undervejs og kom godt fra start, men måtte desværre stoppe, før vi nåede i mål. Der var store krav til de udvalgte patienter, og det var svært at rekruttere dem. Det var ellers et meget spændende projekt, som jeg er stolt over at have været en del af.


Strandvejen 339, 2930 Klampenborg.

Tlf. 3014 2444. CVR 26001285


Copyright  ©  All Rights Reserved