Persondata hos Akupro

Akupro Akupunktur


  Strandvejen 339, 2930 Klampenborg


  Tlf. 3014 2444                   Cvr 26001285                             

Persondataforordningen (GDPR) er en ny Europæisk persondatalov, der trådte i kraft i maj 2018.

Formålet er at have samme databeskyttelseslove i alle EU-medlemsstater.

Der er en lang række krav om:

  • hvordan jeg indsamler og bruger data.
  • hvordan jeg beskytter dine personlige oplysninger.
  • hvordan jeg opbevarer dine data.
  • hvem der har adgang til dine data.

 

 

Samtykke. Det er er krav, at du skal samtykke til behandlingen ud fra denne definition.

Enhver, frivillig, specifik, informeret og utvetydig viljestilkendegivelse, hvorved den registrerede ved erklæring eller klar bekræftelse indvilliger i, at personoplysninger, der vedrører den pågældende, gøres til genstand for behandling.”

Da det er et krav, at jeg kan påvise/bevise at den registrerede (dig), har givet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har jeg nu indført skriftligt samtykke. Du vil således blive bedt om at underskrive en


Journaler. Der er krav om, at jeg skal foretage journalføring jvn.før reglerne for journalføring ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Journalerne er udelukkende til eget brug, og ingen informationer udgår fra min klinik uden yderligere samtykke fra dig.

Hos Akupro er alle journaler håndkrevne og opbevares altså ikke i et computersystem. Dette er er bevidst valg jeg har truffet.

Du kan til enhver tid få aktindsigt i din journal.


Opbevaring af journaler. Journalerne skal være opbevaret forsvarligt og være låst inde.

Alle journaler opbevares så længe jeg har behov for det, i forhold til din behandling.

I henhold til lovgivningen for Sundhedsfaglige Akupunktører er der et krav om, at jeg opbevarer alle journaler, mindst 5 år efter

endt beh.

Der kan dog være tilfælde, som ved en klagesag, hvor det er nødvendigt, at jeg opbevarer dem længere.


Dine rettigheder. Du har til enhver tid ret til indsigt i personoplysninger, ret til at få ændret ukorrekte oplysninger, ret til at

gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne samt ret til at klage.


Datatilsynet rådgiver og vejleder, behandler klager og gennemfører tilsyn hos myndigheder og virksomheder, også i min klink.

 

Denne hjemmeside er udarbejdet i samråd med one.com (se under Link for yderligere information).

 

 

 

 

Copyright  ©  All Rights Reserved